Lider Srpskog pokreta Dveri i jedan od osnivača Saveza za Srbiju Boško Obradović najavio je danas da će 4. maja Beogradu dobiti „slobodnu zonu“ u kojoj će svakodnevno sa građanima razgovarati narodni poslanici, odbornici iz cele Srbije i lideri opozicije, prenose mediji.

„Od subote 4. maja ćemo imati slobodnu zonu u Beogradu u kojoj će se svakodnevno protestovati i to je nova razvojna faza protesta ‘Svi kao jedan – Jedan od pet miliona'“, rekao je Obradović na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije.

Slobodna zona biće ispred jedne od državnih institucija, rekao je Obradović ne precizirajući koje i naveo da će na tu lokaciju biti preseljen i „otvoreni parlament“.

Povodom navoda o sednici Skupštine Srbije o Kosovu i pisanja da bi se zbog nje opozicija mogla vratiti u parlament, Obradović je rekao da predsednici parlamenta Maji Gojković ne veruje ništa što kaže.

Povodom istupanja dva poslanika iz poslaničkog kluba Dveri zbog čega ta poslanička grupa više ne postoji, Obradović je ironično rekao da mu je drago što su predstavnike vlasti obradovali pred uskršnje praznike i omogućili im da ih proslave u slavljeničkoj atmosferi.

Komentara

 1. Čeksi
  23. aprila 2019. 17:50

  Obradović samo laprda, on misli da na taj način ubira poene. Na taj način se na prodobijaju glasači. On je oterao oko sebe sve pametne ljude a ostao je kao školski primer autokrate, ja pa ja, e pa ne ide tako Boško Obradoviću. Od jedne fine i kulturne organizacije Dveri napravio je sopstvenu prćiju. Bori se za demokratiju, porodične vrednosti, za KiM, za Srbiju, ali na pogrešan način. Nasilnički i nekulturni. Agresivno. Nisam za politiku koju vodi Vučić a još manje za politiku Obradovića, Đilasa i propalog Jeremića. Svi skupa ne vrede ništa. Kamo sreće da se pojavi novi Koštunica, ali ga nema.

 2. Goran
  23. aprila 2019. 22:12

  To je bolid kakog nema

  1. ORATOR
   25. aprila 2019. 15:30

   Gogi, ti ljubomoran što je Boško najbolji orator na političkoj sceni Srbije !

 3. Ma_daj
  24. aprila 2019. 07:55

  Svi sve znate. Od najboljeg sastava reprezentacije, razloga zašto je Nole izgubio meč, pa do toga ko je ko u politici. Zaboraviste na ono - Boško fašista.

 4. Identitet starih evropskih naroda
  25. aprila 2019. 15:28

  Pravi rodoljubi i patriote su za obnovu Kraljevine Srbije u EU, jer je Kruna srpski nacinalni i državni IDENTITET (još od 1220. kada je Sveti Sava u Žiči krunisao Stefana Prvovenčanog. Slično pravilo važi za stare evropske narode Norvežane, Šveđane, Dance, Belgijance, Holanđane,... , za razliku od Francuza, Amerikanaca, Italijana, Hrvata, Slovenaca, Makedonaca, ... koji su svoj nacionalni identitet stvarali kroz Republiku.

 5. Komsija
  26. aprila 2019. 10:07

  Podrzavam i podrzavacu Obradovica, sve dok se ne pojavi neko bolji od njega, na opozicionoj sceni. Naravno da mu ne prastam greske, koje pravi. Po meni, savez sa vec dokazano losim ljudima, mu nije trebao. Isto tako, nije trebao da dopusti gubitak profesora Sevarlica. To navodi na pomisao, da ni njemu sutra, ako dodje na vlast, ne trbaju strucnjaci, vec poslusnici.

 6. ooo
  28. aprila 2019. 23:47

  Ima li Bosko i svi drugi eks politicari nesto drugo da rade,ko ih je ubedio da su talentovani politicari , kao krpelji ste isisavate snagu naroda koji treba da vam veruje da mleko nije belo

 7. Jasna
  29. aprila 2019. 08:23

  Ljudi, tačno je da i nemamo neki izbor za koga da glasamo. Ali, 'ajde da pomoću "onih" SKINEMO "ove", ovu pošast, zlo, kriminalce,primitivcei plagijatore istine i diploma, pa da vidimo šta ćemo dalje. "Oni" bar kulturnije izgledaju i ponašaju se i koliko znam, obrazovaniji su i nisu "kupili" diplome(dok se ne dokaže suprotno).

  1. Masna
   2. maja 2019. 23:58

   Misliš kulturnije i lepše su krali...pa neka ih opet. Jasna, da nisi ti neki bot... Szs,kada sve znas i imas dokaze za "ove" a i za "one".Jadna si!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.