Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović najavio je da će u subotu, 1. februara biti održan „veliki dogadjaj“ kojim će, kako je rekao, početi zajednička kampanja opozicije za bojkot izbora. 

Obraćajući se novinarima u Skupštini Srbije, Obradović je rekao da će to biti „sjajna slika“ jedinstvenog nastupa opozicije u bojkotu izbora. 

On je kazao da je atmosfera u Savezu za Srbiju i u „širem formatu“ opozicije koja bojkotuje izbore, „izuzetno pozitivna“ i da nema „nikakvih problema“. 

„Veoma sam raspoložen zbog svega što se dešava u opoziciji. Kompletna opozicija, osim one koja je pod kontrolom Vučića, jedinstvena je u bojkotu izbora. Zato će za režim biti nerešiva enigma kako da napravi novu lažnu skupštinu jer ona neće imati legitimitet“, naveo je Obradović. 

Upitan za reakcije povodom kritika koje je uputio nekadašnjem predsedniku Demokratske stranke Dragoljubu Mićunoviću u vezi sa stavom o bojkotu izbora, lider Dveri je upitao zašto je Mićunović politička figura čije stavove ne bi smeo da komentariše.

„Niti je Demokratska stranka od mene tražila da se izvinim Mićunoviću niti vidim zašto bih to radio“, kazao je Obradović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.