Boško Obradović čestitao “odbranu” Ustava na referendumu pre objavljivanja rezultata

1
Printscreen/YouTube/PRVA

(Beta) – Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je večeras, iako još nisu objavljeni rezultati referenduma o promeni Ustava Srbije u delu o pravosudju, da je Ustav “odbranjen” i da promene “pod pritiscima iz Brisela” nisu prošle.

“Čestitam svim gradjanima Srbije na ovoj veličanstvenoj pobedi nad kompletnom mašinerijom vlasti i stranaca koji stoje iza nje”, naveo je Obradović u pisanoj izjavi.

Obradović je ocenio da je reč o “prvom velikom porazu” vlasti Srpske napredne stranke od dolaska na vlast 2012. godine i da je dobijena velika bitka “u krajnje neravnopravnim uslovima”.

“A 3. aprila sledi konačna pobeda i pad Vučićevog režima. Vredelo je boriti se i tek vredi u narednim mesecima do izbora na svim nivoima i smene ove nedemokratske i kriminalizovane vlasti. A onda tek sledi prava stvar – promena kompletnog korumpiranog političkog i pravosudnog sistema u Srbiji. Danas smo počeli sa tim poslom, a već od sutra nastavljamo dok ga ne završimo”, dodao je on.

On je naglasio da je tu “ogromnu pobedu” moguće “oteti samo izbornom kradjom” tokom noći.

“Budimo spremni na sve, pa i da na ulici branimo izbornu volju gradjana! Pobedili smo u svim velikim gradovima: Beograd, Novi Sad, Pančevo, Kraljevo. Čačak… Nemoguće je da nismo pobedili u čitavoj Srbiji! Zato je sada najvažnije da svi naši čuvari kutija slikaju zapisnike sa izbornim rezultatima da imamo dokaz naše pobede”, istakao je on.

1 KOMENTAR

  1. Naravno da NE.. i Vucic je ok, videlo se kako se pokazao sa pandemijom, Novakom, nikoga ne mrzi, nece torturu, niti koga juri policija po gradu za nekakve maske, deca zive normalno, ljudi ae zaposljavaju. Bravo samo neka ovako nastave.. Svi mogu da pricaju, komentarisu, govore, rade, pa zar to nije sloboda, jeste.. Vucic nikog ne mrzi cak ih sve podrzava u regionu i svakom upucuje lepu rec

Comments are closed.