(Beta) – Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić saopštio je danas da je automobil njegove supruge, koji on koristi, zapaljen na ulazu u zgradu u kojoj žive.

Kako je preneo Glas Zaječara, to se dogodilo oko 1.30 noćas a Ničić je naveo da to nije prvi put i da „sam čin više govori o izvršiocu i, eventualnim, nalogodavcima nego o bilo čemu drugom“.

„Jadno, bedno i nadasve neljudski čin vredan prezira i gađenja. Jedini strah mi je bio da eventualna eksplozija auta ne ugrozi stanare zgrade u kojoj živimo ali na sreću, najviše zahvaljujući ljudima iz PU Zaječar i vatrogascima, to je izbegnuto“, naglasio je on.

Ničić je rekao da ekipe forenzičara još uvek obavljaju uviđaj.

„Oni koji nemaju hrabrosti, a ovo nije prvi put, da sednu i razmisle ko im je kriv za ‘neostvarene snove’, višegodišnje političke krahove i ‘loš život’, pronađu nekog, sličnog sebi, da za ‘šačicu srebrnjaka’ odradi ovakve stvari. U redu, život teče dalje i spaljeni sunđeri i limovi nisu stvar koja će me, posle teidesetak godina borbe za lepšu i bogatiju Srbiju i naš Zaječar, zaustaviti i uplašiti“, istakao je on.

https://www.nstore.rs/product/sajamska-akcija-godisnja-pretplata-plus-20-knjiga-pokloni/

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.