Legendarni rok muzičar Bon Jovi predstavlja euforični singl „Legendary“ kojim se grupa okreće sreći i zadovoljstvu slaveći 40 godina blistave karijere. Numera je takođe i uvodni singl za njihov šesnaesti studijski album pod nazivom „Forever“ koji donosi 12 novih pesama. Uz numeru, simbolično je predstavljen i muzički video u kom grupa svira i peva u svemiru, piše balkanrock.

„Naš novi album predstavlja povratak sreći. Od čitavog procesa pisanja do snimanja pesama, ovo je Bon Jovi muzika koja poručuje: pojačaj zvuk i osećaj se dobro“, izjavio je frontmen grupe Jon Bon Jovi, koji je na nedavno održanoj 66. dodeli nagrada Grammy proglašen osobom godine. Njemu u čast održan je i koncert na kom su nastupili legendarni muzičari Bruce Springsteen, Shania Twain, Melissa Etheridge i mnogi drugi.

Još od osnivanja benda 1983. godine, Bon Jovi je grupa koja piše istoriju rok muzike i jedan je od retkih sastava koji su primljeni u Rock & Roll Hall of Fame i Songwriters Hall of Fame. Osim izlaska novog albuma, Bon Jovi obeležava 40 godina karijere i dokumentarnom serijom „Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story“ iz četiri dela čiju režiju potpisuje Gotham Chopra. Iza grupe su koncerti održani u više od 50 zemalja ispred više od 35 miliona obožavatelja, a nova muzika koja izlazi ove godine poručuje da ekipa ne planira da se zaustavi. Bend je tokom karijere prodao više od 130 miliona albuma na globalnom nivou, a novo izdanje „Forever“ ugledaće svetlost dana 7. juna i podsetiti verne fanove da muzika i posle svih godina budi najveću sreću u njima.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.