“Bolje od drugih i nedovoljno…”: Gradska sekretarka o vakcinaciji mladih u Beogradu…

0

(Beta) – Gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević izjavila je da je do sada u Beogradu vakcinisano više od 20 odsto mladih uzrasta od 18 do 30 godina.

“Veći je procenat vakcinisanih mladih od proseka u Srbiji, ali opet nedovoljan. Zato upućujem apel mladima da se vakcinišu i zaštite svoje i zdravlje svojih bližnjih”, istakla je Stanisavljević, u novootvorenom vakcinalnom punktu u “Beo šoping centru”, na Voždovcu. 

Ona je zahvalila “Beo šoping centru” što je omogućio 100 vaučera od po 3.000 dinara za građane koji se odluče za vakcinaciju u tom objektu i najavila  skoro otvaranje vakcinalnog punkta u “Rajićeva šoping centru”, preneo je Beoinfo. 

Članice grupe “Hurricane” pozvale su, ovom prilikom, sve da se vakcinišu kako bi se što pre vratili normalnom životu, naglasivši da su ponosne na svoju zemlju zbog uspešne vakcinacije. 

Zamenik gradonačelni Goran Vesić im je zahvalio što su podržale proces vakcinacije. 

“Devojke iz grupe ‘Hurricane’ su popularne i zbog toga nam je njihova podrška važna. Na njih se ugledaju mladi ljudi i zahvalan sam im jer daju svoj doprinos i podržavaju proces vakcinacije”, rekao je Vesić.