Bogoljub Karić je u nedelju na Izbornoj skupštini ponovo izabran za predsednika Pokreta snaga Srbije, saopšteno je iz te stranke.

Zbog poslovnih obaveza on nije mogao da prisustvuje sednici, ali je uputio predlog za rešavanje problema Kosova i Metohije po kome bi Evropska unija istovremeno i preko reda trebalo da primi sve države Balkana, koje još nisu članice, a čime bi se, kako smatra, izbegle sve konfrontacije, navodi se u saopštenju.

Na Izbornoj skupštini istaknuto je da je Srbija bila i da će ostati zemlja mira, da je Pokret svestan da se sudbina države „lomi“ na Kosmetu, ali i da se nikada ne smemo odreći svoje postojbine.

Za zamenika Pokreta ponovo je izabran narodni poslanik Dragomir J. Karić.

Supruga Bogoljuba Karića i narodna poslanica Milanka Karić podsetila je na ono sa čim se Pokret suočavao tokom 15 godina od osnivanja i istakla da je PSS – BK iz svega izašao još jači i ujedinjeniji, preneo je B92.

Takođe, navedeno je da je cilj PSS – BK da Srbija postane država socijalne pravde, da se zaustavi pad nataliteta, unapredi poljoprivreda u Vojvodini.

„Nudimo program jake, moderne, ekonomski i tehnološki razvijene Srbije, ali i Srbije koja neće zaboraviti žrtve na Košarama i Paštriku, kao što naši preci nisu zaboravili ni Cer, ni Kolubaru, ni Kajmakčalan. Naš cilj je da Srbija ne bude ničija već svoja, da bude cenjena država u porodici evropske zajednice naroda. Srbiji nisu potrebni gospodari, već sluge naroda“, naglašeno je u programu PSS – BK.

Komentara

 1. Novica
  17. juna 2019. 21:55

  Predlog Karića je ispravan, dosta mi je gladovanja u Srbiji. Dosta je te državne korupcije.

 2. Sotir
  17. juna 2019. 23:49

  Ih, Oh, Ah,... Jake li mi stranke!? Gde je bila ta stranka i ta njna čuvena "SNAGA" dok njen doživotni Predsednik nije platio Tomi da ga skine sa poternice? Bajne stranke poput Vukove, Čedine, Veljine… Zna se već 20-ak godina da je u Srbiji najunosniji biznis - baviti se POLITIKOM. Tu leže milioni koje oni drpaju na sve moguće načine od ovog naivnog i slepog naroda. Pere li se pere, štirka li se štirka, pegla li se pegla... Veliki biznismen Bogoljub!!! Vidim salata se prodaje ispod cene na svakom koraku. Mora da je "snažno" rodila.

 3. Eto!
  19. juna 2019. 14:46

  "Na Izbornoj skupštini istaknuto je da je Srbija bila i da će ostati zemlja mira, da je Pokret svestan da se sudbina države “lomi” na Kosmetu, ali i da se nikada ne smemo odreći svoje postojbine." Pa vidim da si je se ti bas lepo odrekao, nakon sto si i nju i ostatak Srbije bas dobro opljackao. A mene Kosovo niti je zanimalo, niti me sada zanima, narocito otkad vise NIJE Srbija, a i zaista ne poticem odatle. Dakle, bato, pakuj svoju bulumentu od porodice, pa lepo u rodne vam krajeve i borite se za iste. Ovde nam necece nedostajati.

 4. Gala
  19. juna 2019. 19:04

  Treba hitno raspisati novi zajam za preporod Srbije, i preseliti kompletnu porodicu Karić sa Dedinja na Kosovo.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.