Bjeković: “Velika čast za mene, voleo bih da sam u lepšim okolnostima izabran za prvog čoveka srpskog fudbala…”

0
Printcreen/YouTube/Klub šampiona

(Beta) – Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije (FSS) smenio je danas vršioca dužnosti predsednika Marka Pantelića i na njegovo mesto postavio Nenada Bjekovića.

“Ova odluka je za mene velika čast i priznanje. Voleo bih da sam u nekim lepšim okolnostima izabran za prvog čoveka srpskog fudbala, ovo što se dešava ne služi nikome na čast. Šta je – tu je, verujem da ću uz pomoć najbližih saradnika raditi za dobrobit srpskog fudbala. Ja sam više čovek terena, ali imam uz sebe ljude koji imaju iskustva i znaju kako se rukovodi ozbiljnom organizacijom kao što je Fudbalski savez Srbije. Nikada nisam voleo da pametujem i da filozofiram o stvarima i temama u koje se ne razumem, ali sam dovoljno dugo u fudbalu da mogu da odgovorim obavezama i zadacima u ovako delikatnom trenutku. Biće mi zadovoljstvo da vršim dužnost predsednika Saveza do raspisivanja novih izbora”, preneo je sajt FSS-a reči Bjekovića.

U saopštenju na sajtu FSS-a je navedeno da će Bjeković tu funkciju obavljati do kraja mandatnog perioda, odnosno 2023. godine.