“Bio sam na teškim drogama već sa 19 godina, imao suicidne misli, bio užasan prema ženama”: Džastin Biber otvoreno o svom životu

1
Foto Profimedia

Pevač Džastin Biber je na svom Instagram profilu objavio ispovest o svom životu i otvoreno priznao da je do svoje 19. godine imao problema sa teškim drogama, kao i da su mu suicidne misli u jednom periodu života bile svakodnevica.

“Nekada to može da dođe da tačke kada više ne želite više da živite”, napisao je Biber.

Džastin kaže da mu se kao 13-godišnjaku život okrenuo naopačke kada je od nepoznatog dečaka postao globalna senzacija koga su milioni ljudi obožavali i mrzeli. Potpuno je, kaže, izgubio kompas jer je pre svog punoletstva imao milione i sve što je poželeo mogao je da dobije odmah.

Teško se nosio sa usponima i padovima, a od 19. godine bio je na prilično teškim drogama.

“Užasno je težak pritisak za dečji mozak da prolazi kroz takve stvari. Ja do 18. godine uopšte nisam imao sposobnosti za stvarni život u stvarnom svetu. Tome je kumovala i činjenica da sam došao iz nestabilne porodice”, kaže pevač i dodaje da je sve svoje najgore odluke doneo do 20. godine.

Priznaje da je u jednom periodu bio užasan prema ženama, zlostavljao ih i bio besan.

Distancirao se, kaže, od svih koji su ga voleli.

Danas je zahvaljujući veri bolji čovek i imao je blagoslov da u život dobije ljude koji ga istinski vole.

Biber kaže da mu je brak sa Hejli Boldvin pomogao da bude dobar čovek jer brak ljude uči strpljenju, poniznosti, obavezama i svemu onome što krasi dobre ljude.

“Isus vas voli”, poručio je pevač na kraju.

1 KOMENTAR

  1. U tekstu ste naveli”Teško se nosio sa usponima i padovima, a pre svoje 19. godine bio je na prilično teškim drogama.” a sam Biber navodi sledeće ” “I started doing pretty heavy drugs at 19…” ovo je baš ozbiljna omaška u prevodu… tačan prevod bi glasio da je počeo sa teškim drogama sa svojih 19 godina što i ima nekakvog smisla… Baš veliki propust urednika ovog teksta.

Comments are closed.