Fudbaler Real Madrida Luka Jović konačno je postigao debitantski pogodak, posle veliko pritiska koji je trpeo od strane navijača i javnosti. I sam je osećao veliki teret, za koji u izjavi za Novosti, tvrdi da je uspeo da zbaci sa leđa.

„Osetio sam olakšanje, skinuo veliki teret s leđa. Ovo je bio težak period za mene, za moju karijeru. Iako nikad nisam sumnjao u svoj kvalitet, kao što nisu ni ljudi bliski meni, saigrači, trener, javnost je bila surova i nije bilo prijatno čitati te napise. Nadam se da će početi više da veruju u mene“, rekao je Jović.

Napadač Kraljevskog kluba naglasio je da nije bio usamljen u iščekivanju debitantskog pogotka, već da je ceo tim bio uz njega.

„Bilo je toliko šansi, poništenih golova… Moj pogodak doživeli smo kao zajednički uspeh. Presrećan sam zbog njihove podrške, zaista smo ujedinjeni, svima je važno samo jedno – pobeda Reala.“

On je govorio i o svom statusu u reprezentaciji, a istakao je da je lekar Reala potvrdio povredu zbog koje je otišao ranije sa okupljanja nacionalnog tima.

„Za moj status u reprezentaciji morate da pitate selektora Tumbakovića.  Da se razumemo, ne mora svaka povreda da bude teška i da zahteva pauzu od mesec dana. Aleksandar Mitrović pruža odlične partije u Fulamu i uradio je mnogo više od mene za reprezentaciju, tako da zaslužuje prednost. I ja to zaista ne doživljavam kao neki problem“, zaključio je Jović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.