Hejli Biber, supruga planetarno popularnog pevača Džastina Bibera, gostujući u podkastu „Victoria’s Secret Voices“, govorila je o periodu njegovog odvikavanja od zavisnosti, te je otkrila da joj je tada bilo teško.

Kako je rekla, taj period joj je probudilo sećanja na njenog oca, Stivena Boldvina, koji je imao sličnih problema kao njen suprug Džastin.

„Ne samo moj tata, već i mnogo drugih članova porodice s njegove strane, bori se s različitim stvarima. Moj je tata uvek bio otvoren po pitanju svoje ovisnosti i to sam uvek cenila kod njega. Uvek sam bila jako, jako bliska s njim. On je bio otvoren u vezi s tim zašto je trezan i zašto je važno da mi ne postanemo ovisni. Takođe nam je pokazao kako izgleda čovek koji je ovisan o alkoholu i kako do toga uopšte dolazi“, rekla je manekenka, prenosi portal Index.hr.

„Morala sam ponovo da se vratim u prošlost i suočim se s zavisnošću od droge. Opet su tu bili ti neki mračni prostori i vratiti se u njih bilo mi je izuzetno teško“, dodala je.

Hejli je potom otkrila kako je izgledao period života dok se Džastin borio s zavisnošću.

„Pitala bih ga kako se nosi s tim. Bilo je trenutaka kad bih se sva unervozila, pitala bih Džastina da li mu je u redu da to čini, jer sam znala da je već imao trenutke u životu kad mu to nije bilo u redu i kad je prolazio kroz svoja mračna stanja. Ali on ima dobru samosvest kada je to u pitanju, te je vrlo otvoren u vezi sa svojom zavisnošću, i to je sve što tražim od njega“, ispričala je ona.

Inače, Džastin Biber ranije je priznao da je prvi put probao marihuanu kada je imao samo 13 godina, nakon čega je konzumirao i mnoge vrste droga. Kako je rekao, to mu je bio beg od stvarnog života i tereta slave.

„Kada imate nekoga tako jako mladog, moguće je da ima pritisak koji prođe nedijagnostikovan i vi ne znate šta zapravo osećate. Tada počnete sami da se lečite jer se tako osećate bolje. A to vam samo pomaže da ništa ne osećate“, pojasnila je Hejli.

https://www.nstore.rs/product/elektronsko-pdf-izdanje-nedeljnika-br-513-od-10-novembra/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.