Biljana Srbljanović u “Utisku nedelje”: “Svaka vlast koja dođe, anulira prethodno i ne obraća se struci”

7

Investicioni urbanizam nije od sada, nije od Vučića, izjavila je dramaturškinja Biljana Srbljanović u emisiji “Utisak nedelje” i naglasila da bi u Srbiji i Beogradu trebalo da se promeni mehanizam i uspostavi sistem koji ne bi dozvolio da svaka vlast koja dođe “gura” neki svoj projekat, preneo je N1.

Ona je, gostujući u emisiji Olje Bećković, ocenila da je i pre “Beograda na vodi” bilo “Beograda na vodi” i zapitala gde je onda bila ta energija da se to zaustavi.

“Svako ko dođe, anulira ono prethodno i ne obraća se struci”, ukazala je Srbljanović i konstatovala da je Beograd prolazio kroz različite devastacije još od devedesetih godina. 

Kao problem, ona vidi to što se ne nalazi način da se građani zainteresuju za politiku koja se tiče njihovih svakodnevnih života.

7 KOMENTARA

  1. Pa stvarno smo mentoli.Svi ovi “urbanisti” koji su učili od ljudi iz struke nisu NIKAD podigli glas (ako su bili uz vlast) protiv urušavanja urbanističkih planova Beograda.Svaki čas su menjali urb. uslove zarad ulizivanja ili mita vlastodršcima.

  2. Ko je bre ova? Dokle će da nas gnjavi svojim nevažnim trtljanjem? Olju Bećković je trebalo trajno zabraniti.

  3. Krene opet lepo Utisak nedelje, a onda pozoveš ovu i sve se sruši. Odmah sam prebacio. Šta je ona ikad ljudski, normalno rekla!? Kome je važno njeno pljuvanje!?

Comments are closed.