Čuvena pevačica Šeril Krou, koja je muzičku karijeru započela kao prateća pevačica na koncertima kralja popa Majkla Džekosona, bila je na turneji sa njim osamdesetih godina, te sada priznaje da su tokom njih dešavale „stvarno čudne stvari“.

Pevačica, koja još nije odgledala dokumentarac o slavnom pevaču „Napuštajući Nedođiju“, a u kojem su iznete brojne optužbe na njegov račun i njegovog neprimerenog ponašanja prema deci, priznala je da joj se mnogo pitanja motalo po glavi kada je radila s njim i išla na turneje.

Šeril, koja se i sama proslavila kada je započela samostalnu karijeru, prvi ukus slave i sjaj reflektora osetila je kada se tokom osamdesetih pridružila kralju popa na njegovoj turneji u trajanju od 18 meseci, a na koju je išao i navodna Džeksonova žrtva, Džejms Safečuk, uprskos što je još išao u školu.

„Bilo je ludo iskustvo. On je tada bio najveća zvezda jedne generacije i ja sam dobila priliku da pevam duet zajedno sa njim svake večeri tokom 18 meseci“, rekla je Šeril, prenosi Miror.

„Bio je veoma zahtevan i na nastupima se tačno znalo kako se i šta i kada radi… Nikada ranije nisam bila izvan SAD, a onda sam se gotovo odjednom našla na pozornici u Japanu…“, ispričala je ona.

Na pitanje da li je gledala dokumentarac o slavnom pevaču, koji se fokusira na navode Robsona Vejda i Džejmsa Safečuka – obojica koji su Džeksona poznavali dok su još bili deca – Šeril je priznala da nije i da ne želi da ga gleda.

„Bila sam prisutna kada su se dogodile neke stvari za koje sam mislila da su zaista čudne i imam dosta pitanja u vezi sa njima“, rekla je pevačica.

Ona je odbila da detaljnije objasni na šta misli kada kaže da su se dogodile „čudne stvari“.

Džekson nikada nije proglašen krivim za osam tačaka optužnice za zlostavljanje dece za koje je bio optužen u godinama pre smrti, a njegova porodica i dalje negira tvrdnje iznete u dokumentarcu, preneo je B92.

Šeriline primedbe, primećuje Miror, dolaze tačno 10 godina nakon što je slavni pevač umro.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.