“Bila sam glasna, bezobrazna, glupa i sve što treba. I onda je došao jedan dan. Rekla sam neću više. Neka i drugi biju svoje bitke…”

0
Printscreen/YouTube/ Joseph Reddy

Slavna glumica Tanja Bošković nedavno je pričala o periodu života kada se suočila sa glađu, kao i da “preživljava siromaštvo”. Tom prilikom je istakla da je neustrašiva zato što je stara i ništa joj u životu ne zavisi ni od koga.

“Ja mogu da živim bez struje sa šačicom hrane. Dobre sam građe, materijala i mogu da preživim. Preživela sam bombardovanje, preživela sam glad, preživljavam siromaštvo. Sve sam preživela i i dalje imam snagu. Nemam više onako jako mišiće. I nisam više onako glasna, prosto zato jer je postalo moda da se govori glasno, nesuvislo i krajnje nekorisno za čitav moj narod”, rekla je glumica jednom prilikom u emisiji “Među nama”.

“Umorila sam se. Ja sam sve svoje bitke izvojevala. Sve sam ih platila živom džigericom. Svu sam snagu potrošila. Bila sam glasna, bezobrazna, glupa i sve što treba. I onda je došao jedan dan. Rekla sam neću više. Treba da pružimo nekim drugim ljudima da biju svoje bitke. Zalaganjem celog bića, za bolje drugog mi ćemo postati bolji”, dodala je ona.

Boškoviće je jednom prilikom iskreno otkrila da nikada nije štedela novac već je ulagala u druge stvari i svoju decu.

“Para nikad nisam imala, pa ko je video bogatog glumca sem ako je trgovac. Nisam bogata i nikad se nisam bavila da to budem, ali sam bogata u potpuno drugom smislu. Žena sam koja troškari, volim da recimo napravim terasu, volim lepotu i sve što sam zaradila uložila sam i dala. Odgajila sam svoju decu, putovali su po belom svetu, vrlo sam bogata u tom smislu. A pare nisam skupljala za crne dane nikada, niti mi trebaju za tako nešto”, ispričala je svojevremeno u emisiji “Balkanskom ulicom”, a prenosi Blic.