Srpskom glumcu Milošu Bikoviću zabranjen je ulaz u Ukrajinu zbog navodnog ugrožavanja nacionalne bezbednosti, objavio je srpski glumac na svom nalogu na Tviteru.

„Zabranjen mi ulazak u Ukrajinu. Ne znam kako se na ukrajinskom kaže ali na srpskom imamo izreku: ‘naljutio se kmet na selo pa…’ dalje znate i sami.“

„Ovo mi se prvi put dešava, i nadam se poslednji. Nasmejao sam se, kako da reagujem na ovako nešto? Moram da priznam da nemam neku veliku želju da imam tamo“, rekao je Biković za Blic. „Treba pitati ljude koji su to uradili, šta se dogodilo i zašto se to dogodilo. Vidite kako izgledam, ja jesam pretnja po bezbednost, ali svoju, a ne nacionalnu (smeh). Smešno je i apsurdno“.

On kaže da je zatečen ovakvim postupkom, i da zaista ne razume razloge.

„Šteta, to je naša bratska, slovenska zemlja. Nekoliko puta sam bio, dopalo mi se, imamo dosta sličnosti“, dodao je Miloš.

Komentar(1)

  1. djole
    23. avgusta 2019. 12:30

    Svaka čast mladi gospodine! Uz malu ogradu u vezi vašom konstatacijom da je to "naša, bratska slovenska zemlja". E, nije. Onda bi i Hrvatsku mogli da nazovemo bratskom slovenskom zemljom i da zatim ukrasimo Srbiju svastikom. Hrvatska i Ukrajina su jedine slovenske zemlje koje su Adolfa Hitlera, ali i sve njegove naciste, dočekale sa opštom, nacionalnom radošću i cvećem! Za razliku od Slovenaca, Poljaka, Čeha, Slovaka, Belorusa, Srba i Rusa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.