Biković: “Ako nosiš uniformu, nemoj da udaraš čoveka koji leži…”

9
Foto Igor Pavicevic

Glumac Miloš Biković reagova je na svom Instagramu povodom protesta. On je bapisao da policiji ne priliči da udara ljude na ulici, a isto tako, dodao je da demonstranti ne treba da prave nerede na ulicama glavnog grada.

“Ako si kod kuće, ili ako si na ulici, šta god da radiš, to je tvoj izbor, Samo jedna stvar, nemoj da rušiš grad. To je naš grad. Ako nosiš uniformu, nemoj da udaraš čoveka koji leži, to ne priliči srpskom policajcu. Mi smo jedan narod, i svi smo sada ugroženi od strane zajedničkog neprijatelja, a to je virus. Nosi masku, nosi rukavice, suzdrži se od nasilja i ostani zdrav”, poručio je glumac.

9 KOMENTARA

 1. А не каже да у свету не сме нико да замахне ка полицији, а камоли да баца сузавац, камење и бакље.
  Боље да ћутиш, да људи мисле да си глуп, него да проговориш па то потврдиш…

 2. Sve vam smeta te što nosi naočare te ovako te onako pustite čoveka da diše.
  Rekao je svoje i to je to.

 3. Dobra poruka, samo mi malkice smeta to što nosi naočare za sunce? Šta time pokazuje? Od čega se krije iza njih? Mnogo bi bio uverljiviji da mu se vide oči.

 4. Kako god da je, strasno je gledati sa strane, iz druge drzave, ko i kako pokusava doci na vlast !!!! Testerama i kamenjem…. dusa me boli za mojom i vasom Srbijom. Naj gori su neprijetilji unutrasnji a placeni u dolarima..

 5. Ipak Veljko zna da njegovog oca ne moze da glumi ovakav luzer koji je hibridno prerastao ono sto jeste ! Bravo Veljko ne moze taj luzer da glumi G Arkana !

  • Koga je ovde briga za Arkana? Biković, da je pametan, trebao bi da glumi Teslu, Pupina, Milankovića, a ne da troši energiju na davno zaboravljene kriminalce

 6. Bravo Bikoviću, lepa poruka! Ružan je jedino ovaj naslov, namerno izvučen iz konteksta radi publiciteta.

Comments are closed.