Senzualni ritmovi karipskih plesova stižu na Sava Promenadu! U petak 9. avgusta od 18 časova najlepšim šetalištem Beograda odjekivaće latino zvuci, za kada su zakazani besplatni časovi salse i bachate za sve ljubitelje zavodljivih plesova u paru.

Grupne koreografije energične kubanske salse, isprepletane perkusijama čiji udarci dostižu brzinu i do 180 u minutu, kao i intimne bachate, uz nešto sporije melodije gitarske muzike Dominikanske Republike, biće organizovane u izvođenju plesne škole i publike! Program je namenjen i mladima i starijima, svima koji žele da vrele letnje dane provedu uz povetarac reke i odličnu zabavu.

Već od 19 časova svi posetioci imaće priliku da uživaju i u prikazu plesova, kroz salsa liniju i salsa ruedu, kao i bachata liniju i bachata ruedu. Poseban deo večeri za one koji žele da se zabave uz navijanje publike i pokažu svoje plesno umeće zakazan je od 20 do 21 čas, kada će se održati takmičenje u salsi i bachati, a najbolji učesnici osvojiće vredne poklone.

Kao završnica vrele plesne večeri, od 21 do 22 časa organizovana je i mini žurka uz koju će posetioci moći da nastave druženje i uživaju u razigranom početku vikenda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.