Besplatna edukacija o digitalnoj transformaciji kroz vebinare i podkaste

  0
  Foto: UPŽ Srbije

  Podkasti na YouTube kanalu Udruženja poslovnih žena Srbije

  Udruženje poslovnih žena Srbije je sagledavši potrebu da je neophodno ubrzati digitalizaciju, pokrenulo projekat Promocija korišćenja digitalnih tehnologija koje čine održivim ženska preduzeća – FEMTECH za održivost, koji je finansijski podržao CIPE – Center for International Private Enterprise. Ovim projektom omogućeno je jačanje kapaciteta preduzetnica za digitalnu transformaciju kroz vebinare, podkaste i mentoring pripremu za bolji pristup finansijama i umrežavanje ženskih firmi, na taj način im pomažući da pređu na sledeći, viši nivo, kako bi se omogućila njihova održivost i umanjila rodna neravnopravnost  preneta iz oflajn i u onlajn okruženje.

  Udruženje je odlučilo da potpuno besplatno omogući svima u Srbiji pristup održanim vebinarima kroz koje je obrađeno pet konkretnih i korisnih tema, kao što je Promena proizvodnih procesa (ERP sistemi), Marketing i odnos sa kupcima (CRM sistem) i dr. Svi zainteresovani da pogledaju vebinare, mogu se obratiti mejlom Udruženju poslovnih žena Srbije (više informacija na sajtu UPŽ) kako bi dobili parametre za pristup.

  Kroz projekat, putem podkasta, Udruženje predstavlja i uspešne preduzetnice, kao primere dobre prakse u oblasti digitalne transformacije. Četvrti podkast će biti dostupan na YouTube kanalu Udruženja poslovnih žena Srbije, od večeras u 20 časova. Podkaste je moguće slušati i na audio podkast platformama Podcast.rs, Spotify, Deezer, Apple Podcasts i Google Podcasts, a moći će da im se pristupi i preko sajta UPŽ Srbije.