Beskućnica s čarobnim glasom dobila posao: Gremijem nagrađeni producent ponudio joj je snimanje albuma

2
Foto: Twitter

Beskućnica iz američkog-metroa, koja je osvojila internet kada je objavljen snimak na kojem savršeno izvodi opersku ariju, dobilaje ponudu za posao i to od vrhunskog holivudskog producenta, piše Indipendent.

Emli Zamurka (52), kako se zove ova žena, izvela je Pučinijevu operu “Đani Skiki” koji je osvanuo na Tviter strani policije LA i do sada je prikupio nekoliko miliona pregleda. Ona se preselila iz Rusije u Sjedinjene Države pre dvadeset godina, ali nakon što se razbolela i nije mogla da isplati sve medicinske račune, ostala je na ulici. Njena violina od 10.000 dolara ukradena joj je dok je živela kao beskućnica. Gremijem nagrađivani producent Džoel Dajmond ponudio joj je ugovor za snimanje, akampanja “GoFundMe” prikupila je preko 59.000 dolara kako bi pomogla Zamurki, pod uslovom “da želi njihovu pomoć”.

Emili je ispričala da je naučila da peva imitirajući operske pevačice, a da je prvo živela u Misuriju i radila u staračkom domu i restoranima. Kasnije se preselila u Vašington, gde je davala časove klavira u crkvi. Dok je živela na ulici, dobijala je mesečno samo 400 dolara socijalne pomoći od države. Ona se prvo uplašila što je policajac snima, i molila ga da to nigde ne objavi, ali ispostaviće se da joj je, možda, promenio život. Nije objavljeno da li je prihvatila ponudu čuvenog producenta, navodi list.

2 KOMENTARA

  1. Kakva slučajnost!
    Bože, koliko li još, takvih neotkrivenih talenata ima?!
    Šta je sudbina 🙂
    Jako mi je drago zbog nje!

Comments are closed.