Berluskoni (83) partnerku od 34 godine zamenio još mlađom

0

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni, poznat po seksualnim ispadima na čuvenim večerima “bunga, bunga”, zvanično se rastao od partnerke, kako bi se viđao sa ženom koja je 54 godine mlađa od njega.

Milijarder od 83 godine napustio je Frančesku Paskale (34) posle 12 godina zajedničkog života, ali oni ostaju prijatelji, navela je Berluskonijeva stranka Napred Italijo (Forza Italia).

Frančeska Paskale je rekla da će joj Berluskoni uvek biti drag prijatelj i da mu želi “svu sreću na ovom svetu”. Berluskoni koji za sobom ima dva razvoda, ali se sa Frančeskom Paskale nije venčao, pao je pod šarm manekenke Marte Fačine, koja ima 30 godina i poslanik je njegove stranke.

Italijanski tabloidi su ranije preneli da je manekenka imala običaj da spava kod Berluskonija, kako bi mu bila odmah dostupna za radne sastanke.

Frančeska Paskale živi u luksuznoj vili koju joj je kupio ranije Berluskoni. Paparaci su nedavno obelodanili fotografije novog ljubavnog para kako izlazi iz jednog hotela u Švajcarskoj.

Berluskoni je ranije osudjen na sedam godina zatvora zbog prostitucije s maloletnicama za vreme organizovanih večeri. Kazna je u žalbenom postupku ukinuta.

Trenutno se protiv Berluskonija vodi postupak jer je plaćao ćutanje devojaka koje su prisustvovale tim večerima koje su se često pretvarale u orgije.

(Beta)