Najbolji prijatelji Ben Aflek i Met Dejmon pronašli su svoj sledeći zajednički projekat. Dvojac iz filmova „Dobri Vil Hanting“ i „Air“ će sledeće glumiti u „RIP“, novom Netfliksovom trileru scenariste i reditelja Džoa Karnahana.

Detalji radnje i datum izlaska drže se u tajnosti. Film će producirati Artists Equity – studio pod  koji su osnovali Aflek i Dejmon 2022. godine, prenosi N1.

Ostali projekti ovog studija uključuju filmove „Small Things Like These“, nastavak „Računovođe“ i filmove „Nezaustavljivo“ i „Poljubav žene pauka“ u kome igra Dženifer Lopez.

Aflek i Dejmon su bili dugogodišnji saradnici, prvo na filmu „Dobri Vil Hanting” iz 1997. godine, koji im je obojici doneo Oskare za najbolji originalni scenario.

Zajedno su glumili u istorijskoj drami Ridlija Skota iz 2021. „Poslednji duel” zajedno sa Džodi Komer i Adamom Drajverom. Njihov poslednji zajednički projekat bila je sportska drama iz 2023. „Air“, koju je Aflek takođe režirao.

Dejmon je poslednji put igrao u Oskarom nagrađenom „Openhajmeru“ Kristofera Nolana i „Drive-Away Doolls“ Itana Koena. Sledeće je da će glumiti zajedno sa Aflekovim bratom Kejsijem u komediji „Podstrekači“.

Aflek je nedavno ponovio svoju ulogu Brusa Vejna/Betmena u filmu „The Flash“ iz 2023. godine i pojavio se u filmu supruge Dženifer Lopez „Ovo sam ja… sada: ljubavna priča“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.