Za rođendanski broj Danasa, koji slavi 22 godine postojanja – kojom prilikom im i čestitamo – govorio je i nekadašnji predsednički kandidat Luka Maksimović Beli Preletačević.

“Nisam politički aktivan, osim što na Fejsbuk stranici bacam svakojake kritike, ali ovako fizički nisam prisutan uopšte”, rekao je Beli. “Posle tih beogradskih izbora može se reći da sam odustao od svega. Jedino što ću podržavati akcije, kao što su legalizacija kanabisa u medicinske svrhe, zaštita reka i jezera i slično. I to ne nekim angažmanom, već kroz muziku koliko mogu.”

Na pitanje da li mu smeta što se govorilo da je Vučićev čovek, rekao je da jeste, u početku.

“Opozicija je pustila tu priču, a vlast je samo prihvatila. Kada sam izašao na gradske izbore, opozicija je pričala da sam Vučićev, a i Vučić je pričao (izokola) da sam njegov. Svi drugari me savetuju da izađem i objasnim ljudima da zapravo nisam ničiji, ali ja sam odlučio to na drugi način da uradim”, naveo je on za Danas.

Govorilo se i da je otvorio nekoliko lokala u samom centru Beograda.

“Krenuo sam da puštam buvu, na svakih mesec dana, sa jednom istom fotografijom, jednog istog lokala sa Obilićevog venca i samo sam menjao naslove, kako bi izgledalo da otvaram različite lokale. Ljudi su krenuli da se pecaju i ja sam to gurao mesecima dok nisu ukapirali koliko nemaju mozga”, kazao je Preletačević, pardon Maksimović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.