Belgrade Waterfront predstavlja novu stambenu zgradu – BW Libera

  0

  Prodaja stanova u novoj stambenoj zgradi Belgrade Waterfront-a, BW Libera, počinje 12. marta u BW Prodajnom centru na Sava Promenadi, te će oni koji svoj život zamišljaju nadomak najlepšeg prestoničkog parka tada imati priliku za najpovoljniju kupovinu. BW Libera je smeštena u Park distriktu, pružajući neometan pogled na celu parkovsku zonu, a blizina Bulevara Vudroa Vilsona budućim stanarima omogućava izvanrednu povezanost sa drugim delovima grada.

  Kupovina stana u zgradi BW Libera, kao i ostalim stambenim zgradama Belgrade Waterfront-a, odlična je odluka za pojedince i porodicekoji žele da započnu život u novom domu onog trenutka kada dobiju ključeve, imajući u vidu da je Belgrade Waterfront jedini projekat u gradu koji nudi polunameštene stanove, sa cenom već od 2.850 evra po kvadratu sa uračunatim PDV-om. Svaka jedinica se prodaje sa već ugrađenim kuhinjskim elementima, ormanima i kupatilskim ormarićima vrhunskog kvaliteta. Time je stanarima značajno olakšano uređenje novog doma nakon useljenja, jer nema potrebe za dodatnim radovima koji oduzimaju dragoceno vreme.

  Park distrikt smešten u istočnom delu Belgrade Waterfront-a ističe se najvećom zelenom površinom u odnosu na ostale distrikte. Pristup Savskom parku pruža bezbroj mogućnosti za vođenje aktivnog i zdravog života njegovih stanara i to u samom centru grada.

  BW Libera obuhvata 169 modernih stambenih jedinica savremenog dizajna na 16 spratova, od studija do onih sa četiri spavaće sobe. Svaki stan obiluje dnevnom svetlošću i ima terasu sa koje se, zavisno od orijentacije, pruža pogled na park, unutrašnje dvorište zgrade, novi simbol prestonice – Kulu Beograd ili impresivnu panoramu starog dela grada.

  Zahvaljujući atraktivnoj lokaciji, u jednom od najlepših delova Belgrade Waterfront-a u zelenilu Savskog parka, BW Libera budućim stanarima omogućava da u potpunosti iskoriste svaki minut dana i posvete se zdravom i aktivnom životu. Bogat sadržaj parka daje posetiocima svih uzrasta opciju uživanja u sportskim aktivnostima – trčanju, vožnji bicikla, druženju tokom partije stonog tenisa, košarke, rukometa ili malog fudbala na multifunkcionalnom terenu. Produžetak impresivnog Savskog parka je veliko uređeno dvorište same stambene zgrade, sa dečjim igralištem i prostorom za odmor, gde stanari bezbrižno mogu da uživaju sa svojim mališanima ili u smiraju dana, pa je zgrada idealna za ispunjen porodični život.

  Na svega dva minuta šetnje nalazi se najveći tržni centar u regionu, Galerija Belgrade, sa velikim brojem poznatih beogradskih restorana i prodavnica sa inovativnim konceptima, kakvi do sada nisu viđeni kod nas. U blizini je i omiljeno beogradsko šetalište pored reke, Sava Promenada. Blizina supermarketa i odlična saobraćajna povezanost omogućiće stanarima zgrade BW Libera da bolje organizuju vreme i napave odličan balans između privatnog i poslovnog života.

  U užurbanom svetu današnjice, BW Libera vam pruža šansu da udahnete duboko i prepustite se životu o kakvom ste sanjali. Sve što vas deli od realizacije snova je jedan klik – posetite belgradewaterfront.com i registrujte svoje interesovanje još danas.