Belgrade Waterfront predstavlja drugu zgradu kompleksa BW Quartet

  0

  One koji su u planovima za ovu godinu imali kupovinu stana u Beogradu, obradovaće vest da 26. februara počinje prodaja stanova u drugoj, šestospratnoj zgradi stambenog kompleksa BW Quartet, u Park distriktu Belgrade Waterfront-a.

  Do sad najmanja zgrada Belgrade Waterfront-a ima 68 stanova, od onih sa jednom do četiri spavaće sobe, a više informacija o njima zainteresovani mogu dobiti registracijom na belgradewaterfront.com.

  Početak prodaje stanova u drugoj zgradi BW Quartet ujedno je i idealan trenutak za kupovinu, jer buduće stanare tada očekuju najbolja ponuda stanova i najpovoljniji uslovi. Ulaganje u kvadrate stambenog prostora u Belgrade Waterfront-u nesumnjivo je odličan potez, imajući u vidu visok povrat investicije koji kupci mogu da očekuju. O tome najbolje svedoči činjenica da je vrednost nekretnina u okviru ovog projekta u proseku rasla 7% godišnje, kao i da je cena rentiranja stanova na ovoj lokaciji najviša u prestonici.

  Atraktivna šestospratnica kompleksa BW Quartet zauzeće posebno mesto u okviru jednog od najlepših delova Belgrade Waterfront-a, sa jedne strane ušuškanog zelenilom Savskog parka i njegovim bogatim sadržajima, dok je sa druge strane povezana sa revitalizovanim gradskim jezgrom. Rekonstruisani Savski trg koji je već postao omiljeno mesto okupljanja Beograđana, kao i Palata pravde, nalaze se na samo minut hoda od zgrade.

  Budućim stanarima BW Quartet nudi ušuškan i miran život u centru gradskih dešavanja, uz mogućnost da efikasno organizuju svoj dan,  zahvaljujući blizini svega što im je potrebno – od prodavnica, kafića i restorana, do saobraćajnica kojima brzo stižu do svih ključnih gradskih tačaka. Istovremeno, zgrada je opremljena istim unutrašnjim sadržajima – privatnim dvorištem, vrtićem, garažnim prostorom i recepcijom – kao i ostale stambene zgrade u okviru Belgrade Waterfront-a.

  Oni koji se odluče da deo svog stambenog prostora u BW Quartet-u opredele za kancelarijske potrebe imaće zdravo i podsticajno radno okruženje i opuštajući pogled na uređeno zelenilo Savskog parka.