Becutan je na XXIII Dečijem sajmu, u društvu svojih najvernijih korisnika – najmlađih i njihovih roditelja, organizovao nezaboravno druženje i brojne aktivnosti uz mnogo zabave, igre i poklon iznenađenja.
Svi koji su se našli na štandu Becutana, bili su u prilici da se podsete najnežnijeg mirisa detinjstva, koji već 40 godina čini najlepši deo odrastanja porodica na ovim prostorima. Zabave je bilo za sve generacije „Bekutanaca“, i dok su se oni stariji podsećali svojih Becutan godina, najmlađi su uživali u igri i kreativnim radionicama crtanja.
Tokom oba dana vikenda, organizovan je konkurs fotografisanja u kojem su učesnici pravili svoje porodične uspomene za pamćenje. Pobednici su svojim kućama poneli ukupno 40 kg Becutana, simbolično, za 40 Becutanovih godina.
Dok je trajala zabava za mališane, roditelji su mogli da se informišu o kvalitetu kozmetičke linije koju od 1978. godine proizvodi kompanija Alkaloid, ali i o novim proizvodima u okviru Becutan porodice među kojima su – Dečija bademova krema, Zaštitna krema sa cink oksidom, kao i zaštitna mast za pelensko područje i dečija hidratantna krema.
Nežan i mek, miris Becutana već 40 godina urezan je u sećanja generacija na ovim prostorima. Retki su proizvodi koji su toliko dugo voljeni i omiljeni i u porodicama se prenose sa generacije na generaciju. Poverenje koje je ovaj brend zaslužio duguje jedinstvenim formulacijama i originalnoj recepturi koja je nežna i blaga prema osetljivoj koži, neguje je i jača njenu prirodnu odbrambenu funkciju. Visokokvalitetne brižljivo odabrane supstance obezbeđuju dugotrajnu zaštitu i intenzivnu negu dečije kože celog tela.

Tagovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.