Kriminalistička služba pokrajine Beč pokrenula je istragu u slučaju nestanka dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, koja je navodno viđena u glavnom gradu Austrije, potvrđeno je iz Policijske direkcije Beča dopisniku portala Kosovo onlajn.

„Srpski državljanin koji živi u Beču, prema sopstvenim navodima je možda, 30. marta oko 20 sati, na jednoj stanici tramvaja u centru grada video devojčicu koja je nestala u Srbiji, u pratnji dve žene. On je s tim u vezi kontaktirao srpske vlasti, koje su se obratile bečkoj policiji zahtevom za istragu“, navodi se u odgovoru.

Bečka policija je saslušala svedoka i uzela video snimak koji je muškarac napravio. Kako se navodi, on je preko društvenih mreža saznao za nestanak deteta.

„Tačne okolnosti, posebno da li je to zaista bila nestala devojčica su predmet istrage koja je u toku. Istragu vodi Kriminalistička služba Beč“, navodi se u dopisu.

Ambasada Srbije u Austriji je na svom zvaničnom „X“ nalogu podelila sliku devojčice sa njenim podacima i pozvala građanine koji žive u toj zemlji da ukoliko vide nestalu devojčicu prijave policiji.

Dvogodišnja Danka Ilić iz Bora nestala je u sredu, i od tada za njom traga srpska policija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.