Glumac i prvak Narodnog pozorišta Ljubivoje Tadić izjavio je za Nedeljnik.rs da mu je banka, posle sastanka sa direktorom i poverenicima, saopštila da nema nikakva potraživanja prema njemu kao klijentu, odnosno da nema dug od više od 37.000 franaka, što je i potpisao 1. jula 2013. godine.

Tadić je prethodno u velikom intervjuu za Nedeljnik ispričao da je u septembru ove godine saznao da banci duguje više od 37.000 franaka koje je otplatio. Zbog toga se protiv njega, kako je rekao, vodio sudski postupak od 2014. godine pred Prvim osnovim sudom u Beogradu, a da o tome nije bio ni obavešten.

„Iznenađenje za mene su sledeće informacije koje smo dobili, da je za banku ovo presedan, i da ni oni uopšte nisu bili obavešteni o sudskom procesu. Dve ugovorne strane o čijem Ugovoru Nacionalna korporacija za osiguranje stambenih kredita vodi sudski proces šest godina ne znaju za njega. Već sam napisao da je šarena laža da nisu mogli da nađu mene, a najšarenija laža je da nisu mogli da nađu banku. Zaključujem da nisu hteli da nađu ni banku, ni mene jer bi ih omeli u pljački“, izjavio je Ljubivoje Tadić.

Tadić je rekao i da su se, posle pisanja Nedeljnika, njemu i njegovoj advokatici obratili mnogi građani i kolege.

Naslovna strana Nedeljnika u kom je objavljen intervju sa Ljubivojem Tadićem

Tadić je najavio da im sada predstoji sastanak sa Nacionalnom korporacijom za osiguranje stambenih kredita.

„Ljudi se stide da kažu da su dužni, čak i svojim najbližima, da su porobljeni i poharani od neznano koga. Uz stid ide i strah kako da reše nemoguću situaciju u kojoj su se našli. Tačno sam napisao da se ne borim samo za sebe, već i za druge građane, koje muči ista muka. Samo nisam znao koliko ih je. Mnogo više nego što sam uopšte mogao da pretpostavim“, rekao je Ljubivoje Tadić za Nedeljnik.rs.

Komentara

  1. Ilić ljiljana
    6. novembra 2019. 22:14

    Banke svašta rade i meni su podmetnula falsifikovanu menicu ali sud doneo odluku u moju korist a to je Direktna banka sramots

  2. Anonimni
    7. novembra 2019. 09:06

    Godinama se sudski spor vodio sa bankom i klijentom, a da ni banka ni klijent nisu znali?! Šta sad to znači? da ja treba povremeno da odem do suda da ih pitam "Jel ima neka tužba protiv mene? "

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.