„Banjalučko pivo“ stiglo u Srbiju

    0

    Banjalučko pivo, već omiljeno širom Republike Srpske, stiglo je i na tržište Srbije. Ljubitelji kvalitetnog piva moći će da uživaju u svetlom lageru bogatog ukusa i tradicionalne recepture. U Banjalučkoj pivari ističu da je reč o domaćem pivu prijatne gorčine i punoće ukusa.

    “Drago nam je što će ljubitelji piva širom Srbije moći da probaju novi brend Banjalučke pivare. Veoma smo srećni kako su pivopije u Srbiji prihvatile naše “Nektar“ pivo, i nadamo se da će i “Banjalučko pivo” izazvati podjednako pozitivne reakcije,” izjavio je Ilija Šetka, generalni direktor Banjalučke pivare.

    Ovaj „svetli lager“ odlikuje se kvalitetom usled korišćenja isključivo prirodnih sastojaka, a karakterišu ga postojana gusta pena i privlačan izgled pakovanja. 

    „Banjalučka pivara a.d. Banjaluka“, jedna od najvećih kompanija u prehrambenoj industriji BiH, osnovala je prošle godine firmu „Banjalučka pivara d.o.o. Beograd“ u cilju jačanja plasmana svojih proizvoda na tržištu Srbije i zabeležila odličan trend rasta i sjajne reakcije potrošača.