Balša Božović: Prijavio sam policiji nestanak ministra Nebojše Stefanovića

1
Foto: Nedeljnik

Narodni poslanik Balša Božović je danas policiji prijavio “nestanak” ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića zbog toga što, kako je Božović naveo, ministar “već četiri dana ne reaguje na masovno kršenje zabrane kretanja i izazivanje direktne opasnosti od strane huligana”.

Božović je, kako je saopštio, tokom svog telefonskog poziva naveo da se ministru obraćao nekoliko puta u svojstvu člana Parlamentarnog odbora za bezbednost i unutrašnje poslove i postavljao pitanja o merama koje je policija preduzela povodom okupljanja većeg broja gradjana sa pirotehničkim sredstvima tokom policijskog časa, ali da do sada nije dobio odgovor.

Pozvao sam danas policiju da prijavim ministrov nestanak. Nadam se da je dobro. Ministar Stefanović kao da je u zemlju propao. Ne oglašava se već četiri dana dok huligani svako veče krše policijski čas i bakljama dovode u opasnost stanare zgrada širom Srbije. 👇

Posted by Balša Božović on Субота, 02. мај 2020.

“On je znao da mi odgovori na društvenim mrežama, pa da ostvarimo komunikaciju, ali od njega četiri dana nema ni traga ni glasa”, rekao je Božović. 

Božović je saopštio da je “začudjen” odgovorom koji je dobio od kontakt centra MUP-a, a koji ga je uputio da se za kontakt sa Stefanovićem obrati Vladi Srbije.  

“Očigledno da ministar nije tamo, inače bi radio svoj posao i ne bi dopuštao ovo divljanje huligana i zastrašivanje gradjana iz noći u noć”, ocenio je Božović.

(Beta)

1 KOMENTAR

Comments are closed.