Balkan Business Forum je regionalno značajna poslovna konferencija koja godinama unazad okuplja, podržava i neguje zajednicu lidera. Ovogodišnji forum biće održan 6. aprila 2023. u MTS Dvorani u Beogradu.

Balkan Business Forum je međunarodni događaj prepoznatljiv po aktuelnim i inovativnim temama kroz koje nas vode svetski poznati predavači. Ovaj događaj posvećen je poslovnom i ličnom razvoju lidera i rukovodilaca na svim pozicijama.

Ove godine, kada se svet menja brže nego ikada, Forum će pružiti svež pogled na poslovanje i liderstvo. Ovogodišnja tema je „Future proof leadership“ – a nju će predstavljati svetski poznati stručnjaci Catalina Schveninger, dr Klaus Peter Niedl, Elvin Turner i Lorenzo Cappannari, koji će kroz predavanja gostima pretočiti svoje višegodišnje iskustvo i znanje.

Na BB Forumu 2023, Catalina će predstaviti korisne i inspirativne inovacije i alate za Employer Branding koje je implementirala u Vodafone.

Dr Klaus Peter Niedl je globalni direktor ljudskih resursa kompanije Novomatic AG sa više od 28 godina iskustva u strateškim i operativnim ljudskim resursima i upravljanju promenama; odgovoran za više od 24.000 zaposlenih širom sveta.

Elvin Turner je nagrađivani stručnjak za inovacije i profesor inovacija, preduzetništva i marketinga za MBA i programe edukacija u oblasti razvoja lidera i preduzetništva na nekoliko univerziteta. Ove godine na BB Forumu 2023 na radionici „Poslovne veštine za budućnost – maksimalne performanse za poslovne menadžere“, Elvin će podeliti svoje široko znanje i iskustvo kako bi nam pomogao u stvaranju angažovanijih timova i uspešnijih organizacija u primeni inovacija.

Lorenzo Cappannari je profesor na SDA Bocconi u Italiji. U ekskluzivnom predavanju „Virtuelna transformacija – uticaj Metaverse na društvo i biznis“ saznaćete kako će nova tehnološka revolucija uticati na stvaranje budućnosti i istražiti neograničene mogućnosti koje Metaverzum nudi.

Gosti Balkan Business Foruma će moći da dobiju odgovore na svoje goruće probleme i nedoumice direktno od vodećih stručnjaka sa kojima će razmenjivati poslovno iskustvo. Poslovnim liderima je Balkan Business Forum već nekoliko godina ključno mesto za uspešno prognoziranje narednih trendova i preokreta u poslovanju.

Detalji o BB Forumu 2023, učesnicima, VIP sesijama, prijavi za učešće su dostupni na sajtu Foruma www.bbforum.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.