“Balašević zaslužio da ulica u Novom Sadu dobije njegovo ime, ali on to nije želeo…”

2
Foto: Profimedia

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je da je muzičar i pisac Đorđe Balašević zaslužio da neka novosadska ulica ili most dobiju njegovo ime, ali da nije želeo da mu se “podižu spomenici niti imenuju ulice njegovim imenom”.

Vučević je rekao da će gradska uprava učestvovati u organizaciji okupljanja u čast Đordja Balaševića večeras u 19 sati u Novom Sadu, uz dozvolu porodice, uz poštovanje epidemioloških mera.

„Sve što smo do sada uradili, bilo je uz poštovanje intime njegove porodice“, rekao je Vučević i dodao da „nije poenta poništavati nešto“ što je bila Balaševićeva želja, ali da „Đorđe Balašević ima prostor u Novom Sadu koji je zaslužio svojim delima“, prenosi N1.

2 KOMENTARA

  1. “Nisam vise stand up komičar. Sada sam stent up komičar, jer su mi ugradili četiri stenta. Što bi rekao onaj u filmu: “Al’ su me popravili!. Rekli su mi da ću moći trčati, no ja ne vjerujem u to. Nemojte me pitati jesam li dobro, jer neću više nikad biti dobro zato što imam 100 godina. No, nadam se da ću moći nastaviti tamo gdje smo stali i da još neko vrijeme neću dobiti ulicu u Novom Sadu”, poručio je Balašević. Nažalost, SAD JE VREME!

  2. Може онда нека улица да буде “улица Васе Ладачког”…

Comments are closed.