Đorđe Balašević je na koncertu održanom 25. januara u Kragujevcu u hali „Jezero“ prepričao publici proceduru koja nije dovela do toga da bude odobren njegov koncert u „Čairu“ u Nišu, pišu Južne vesti.

„Hteli smo da nastupimo u Nišu, ali onaj direktor hale je rekao: ‘nema, zauzeto je sve, termini, treniraju stalno, nema do Nove godine ništa. Shvatite, ima nekog ko je iznad mene’. Ko je iznad tebe? Iznad njega je, recimo, sekretar za kulturu. Zvali smo sekretara za kulturu i sport, rekao je: ‘ne može ništa, hala je jako zauzeta, svi su termini popunjeni. Ne može, shvatite, ima nekog ko je iznad mene’. Ko je iznad tebe? Gradonačelnik. Kada smo došli do gradonačelnika, on je rekao: ‘ima nekog ko je iznad mene’. Rekao sam, znam ko je iznad tebe. Iznad tebe su 5.000 ljudi u Kragujevcu i večeras“, rekao je Balašević na koncertu.

Beba Balašević, ćerka poznatog muzičara, je, kako navode, u avgustu prošle godine na Fejsbuku napisala da su dva dana ranije bili sigurni da će Đole nastupiti 15. novembra u Nišu, ali je potom propao i taj termin i pokušaj da dobiju novi.

Kako kažu, iz Sekretarijata za sport su se pravdali da niko ne može da zakaže koncert, dok ne saznaju raspored utakmica timova u evropskim takmičenjima.

Činjenica je da se dan kasnije od Balaševićevog željenog datuma igrala jedna evropska utakmica pošto je Rukometni klub Železničar igrao svoju 55. evropsku utakmicu u kojoj je dočekao i pobedio češku Karvinu u prvom meču šesnaestine finala Čelendž kupa.

Sledeća evropska utakmica nekog niškog tima u hali bila je 8. februara, kada je Ženski rukometni klub Naisa odigrala revanš u osmini finala Čelendž kupa, navode Južne vesti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.