Bad Copy: “Lubrifikuj mi pišurka” (Mascom)

0

Omiljena regionalna hip-hop atrakcija, grupa Bad Copy, je posle osam godina objavila novu pesmu „Lubrifikuj mi pišurka“. Ovaj duhoviti rep singl dostupan je na svim relevantnim sriming servisima.

Na svoj način bend upućuje kritiku na račun aktuelne svetske muzičke scene. Njihove pesme su inače poznate po ironičnom odnosu prema raznim aktuelnim životnim situacijama ali i muzičkoj industriji. U svom povratničkom singlu pod nazivom „Lubrifikuj mi pišurka“, bend Bad Copy predstavlja priču iz perspektive tri hiphopera koji stasavaju na sceni željni slave u uspeha.

Grupa Bad Copy je poznata po neprikosnovenim hitovima koji se pamte, eksplicitnim tekstovima i prepoznatljivom stilu. Na taj način bend je stvorio trajnu i vernu bazu obožavalaca na čitavom ex-Yu prostoru.Ajs Nigrutin, Timbe i Sky Wikluh čine ovaj najuticajniji srpski rep trio u poslednjih dvadeset godina.

Video spot za singl „Lubrifikuj mi pišurka“, koji je na kanalu benda dostupan od prošlog petka, je za samo nekoliko sati postao hit na YouTube kanalu a u ovom trenutku se nalazi među prvih deset na lokalnoj Trending listi pomenutog servisa.