Baby Food Factory, vodeća domaća kompanija u proizvodnji zdrave hrane za sve generacije, sklopila je, kroz brend Nutrino Lab, partnerstvo sa najmasovnijim sportskim događajem u Srbiji, Beogradskim maratonom.

Kompanija BFF, članica Nelt Grupe, svoje poslovanje temelji na principima društvene odgovornosti, a kroz partnerstvo sa Beogradskim maratonom ide korak dalje u podizanju svesti o važnosti zdrave ishrane i podrške aktivnom načinu života, čineći tako pozitivan uticaj na celokupnu zajednicu.

U sklopu ovog partnerstva, BFF će pružiti podršku učesnicima Beogradskog maratona na njihovom putu ka cilju tako što će se u svakom učesničkom paketu, naći Nutrino Lab voćna užina – potpuno prirodan proizvod napravljen od 100% voća, bez dodatih šećera, aditiva i konzervansa.

”Kroz našu podršku Beogradskom maratonu želimo da istaknemo posvećenost promovisanju zdravih navika. Sa našim brendom Nutrino Lab, čija je misija unapređenje životnog stila kroz inovativne zdrave proizvode, ponosno učestvujemo u ovom višedecenijskom sportskom događaju”, izjavila je Gordana Mosni, menadžerka za aktivaciju mesta prodaje i brend događaje.

Baby Food Factory drugu godinu zaredom podržava manifestacije Beogradskog maratona kroz svoje Nutrino brendove.

“Ponosno ističem da Beogradski Maraton i Baby Food Factory dele iste vrednosti, kao i strast prema zdravom načinu života, tako da se Nutrino Lab savršeno uklapa u trkački koncept. Radujemo se nastavku saradnje i zajedničkom doprinosu dobroj energiji i uspesima svih učesnika”, poručio je Darko Habuš, direktor Beogradskog maratona.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.