Aplikacija Glovo je u svoju ponudu dostave svega i svačega uvrstila i asortiman Tehnomanije

  0
  Foto: promo

  Aplikacija Glovo je u svoju ponudu dostave svega i svačega uvrstila i asortiman Tehnomanije proširujući svoju ponudu svima kojima je veći komfor i prioritet online kupovina. Saradnja sa Tehnomanijom kupcima pruža mogućnost da, za manje od sat vremena, dobiju uređaje na svojoj adresi.

  Ostaje i dalje da takav način kupovine odlikuje izuzetna lakoća poručivanja. Sve što je potrebno je da kupac preuzme Glovo aplikaciju, u njoj označi Tehnomaniju i odabere nešto iz bogatog asortimana. U ponudi se mogu pronaći najrazličitiji mali kućni aparati, sve za kuću, telefoni, TV – audio video, gaming i IT oprema, punjači, baterije, kablovi. U situaciji kada vam je prazna baterija na telefonu ili kompjuteru a punjač se pokvario ili ne možete da ga pronađete- upravo to možete naručiti iz Tehnomanije a Glovo će vam dostaviti za manje od 45 minuta.Ukoliko su vam hitno potrebne slušalice, kabl ili baterije za neki uređaj, Glovo aplikacija je pomoć u pravi čas tokom svakodnevnih aktivnosti. Kupac svoju porudžbinu može pratiti online u realnom vremenu, a do 30. novembra kupcima Tehnomanija arikala obezbeđena je besplatna dostava putem Glovo aplikacije.

  „Za kratko vreme poslovanja, kompanija Glovo je sa svojom aplikacijom doprinela daljem kontinuiranom rastu online kupovine prvenstveno raznolikom ponudom restorana i asortimana proizvoda tehnike i artikala za kuću koji se mogu pronaći na aplikaciji brendova koji su u Beogradu, Nišu, Kragujevcu, Novom Sadu, Pančevu i Subotici omiljeni,“ izjavio je Branimir Đurović, direktor kompanije Glovo Srbija.

  Isporuka Tehnomanija uređaja putem Glovo aplikacije moguća je u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu i Nišu, a u narednom periodu planirano je širenje partnerstva i na druge gradove u Srbiji.