Glumica i rediteljka Anđelina Džoli kaže da čeka da njena deca napune 18 godina kako bi otišla da živi gde želi, a da je sada u obavezi da bude u istoj državi kao i „otac njene dece“, Bred Pit.

Džolijeva je u velikom intervjuu za Harpers Bazar pričala, između ostalog, o svojoj divljoj strani i o slobodi, o tome kako retko može da ide u svoju kuću u kambodžanskoj džugli, ali da su čisto praktični razlozi u pitanju jer mora da ostane sa porodicom u Sjedinjenim Državama.

„Volela bih da živim u inostranstvu i hoću čim moja deca napune 18 godina. Sada moramo da ostanemo tamo gde je njihov otac odlučio da živi.“

Bred i Anđelina razveli su se2016. godine i proces je potrajao baš zbog starateljstva nad decom. Ali, mnogo veći uticaj na decu ima upravo Anđelina. Ona kaže da stalno podstiče decu da putuju i da gaje taj duh slobode i da „istražuju svet, uključujući i svet ideja i izražavanja“, kao i „da ne postoje limiti šta im je dozvoljeno da studiraju ili znaju ili zamišljaju sebe o tome šta rade u budućnosti“.

Govoreći o prilici da živi u Africi, rekla je: „Želim da moja deca odrastaju u svetu, ne samo da uče o njemu, već da ga žive i imaju prijatelje širom sveta. Sledeće godine počinjemo da gradimo kuću u Africi.“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.