Ana Brnabić povodom akcije kosovske policije: “NATO i KFOR hitno da reaguju”

2
(BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC/MO)

Premijerka Srbije Ana Brnabić oglasila se posle akcije kosovske policije u Kosovskoj Mitrovici. Naime, pripadnici kosovske policije za ekonomski kriminal i carine zatvorili su više prodavnica u severnom delu Kosovske Mitrovice i okolnim mestima i na taj način izazvali reakciju žitelja tog grada, koji su kamionima i vozilima blokirali pojedine gradske ulice i raksrnice.

“Pozivam međunarodnu zajednicu, NATO i KFOR, da hitno reaguju i zauzdaju Aljbina Kurtija. Situacija je više nego dramatična i ovo je poslednji trenutak u kojem je neophodna jasna reakcija kako bi se zaustavila ludačka politika koju sprovodi Priština. Ovakvo ponašanje je prevršilo svaku meru i dovodi nas na ivicu haosa”, navela je Brnabićeva, a prenosi portal B92.

Podsećanja radi, oglasio se i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, koji je kazao da je ova akcija “još jedna provokacija” premijera tzv. Kosova Aljbina Kurtija.

2 KOMENTARA

  1. Treba shvatiti jedno. Šiptari imaju NATO i Ameriku iza sebe. Mi nemamo nikoga. Bilo šta da probamo, obilo bi nam se o glavu i veoma brzo bi Srbija bila okupirana od NATO snaga a posle bi najverovatnije prošla kao Mletačka republika na Bečkom kongresu. Žalosno je što Srbi sa Kosova veruju ovom folirantu. Proći će kao Srbi iz Krajine.

  2. Nema problema,vrhovni Komandant je krenuo prema Raskoj.Stici ce tacno dokle je stigao njegov voz.Posle ce da nas maltretira na Pinku kako je spasio Kosmet.Dok u sutini jos jedan Srbin ce izgubiti zivot na kucnom pragu.Kurti sve to zna.Citajte-zna da ima posao sa kukavicom-srpskim ”Komandantom”.Kome je vaznija Jovanjica i Pasaluk na vodi od celog Kosmeta i Srbije….Oj mila mati da mi je srpski zapevati.

Comments are closed.