Ambasadorka Izraela u poseti najreprezentativnojoj investiciji te zemlje

  0

  Njena ekselencija Ambasadorka Države Izrael Alone Fišer-Kam posetila je danas objekat u izgradnji Kneza Miloša Residence (lokacija nekadašnje ambasade SAD), koji predstavlja jednu od najreprezentativnijih izraelskih investicija u Beogradu i Srbiji.

  U ime investitora, izraelskog Real Estate konzorcijuma, goste su dočekali Nir Makdasi direktor-partner i Miša Marković direktor. Tokom razgovora predstavljen je dalji razvoj projekta Kneza Miloša Residence, ali i najava planova za investicije u budućnosti.

  Predstavnici konzorcijuma predočili su NJ.E. da će u narednom periodu dodatno investirati u izgradnju reprezentativnih stambenih i poslovnih objekata u užem centru Beograda, po ugledu na veoma uspešan projekat u ulici Kneza Miloša.

  „Ekskluzivni stambeno-poslovni prostor u samom centru grada izazvao je veliku pažnju javnosti i interesovanje kupaca koji žele luksuzni prostor na odličnoj lokaciji. S obzirom na to, i naši sledeći projekti biće u skladu sa zahtevima tržišta – karakterisaće ih visoko kvalitetna gradnja, moderna arhitektonska rešenja, najbolji materijali i tehnička oprema i pažljivo odabrane lokacije“, rekao je Miša Marković u ime Real Estate konzorcijuma.

  „Izraelski investitori u Beogradu rade na izgradnji brojnih objekata i uspeh tih projekata svakako govori da će se obim investicija u budućnosti povećavati. Nama je veoma drago što imamo priliku da posetimo jednu od najluksuznijih i tehnički najbolje opremljenih zgrada koju u Beogradu gradi izraelska kompanija“, izjavila je NJ.E. Fišer-Kam nakon posete.    

  Stambeno-poslovni objekat Kneza Miloša Residence biće završen u oktobru 2020. godine, ali je najvećim delom već prodat.