Aleksandar Ivanović: “Nema potrebe da ga bilo ko prevodi i naknadno tumači sada kada je sa šest metaka sprečen da govori…”

1
Foto: Profimedia

Čelnik Socijaldemokratske stranke i bratanac ubijenog Olivera Ivanovića Aleksandar Ivanović izjavio je, povodom tvrdnje nevenčane supruge Olivera Ivanovića, Milene Popović, da je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić učinio više za njega od onih koji o njemu danas govore – da je javnost upoznata sa Đurićevim izjavama o Ivanoviću, preneo je N1.

“Nema potrebe da ga bilo ko prevodi i naknadno tumači sada kada je sa šest metaka sprečen da sam govori ko su mu prijatelji, a ko nisu”, izjavio je Ivanović za dnevni list “Danas”.

On je kazao da porodica Ivanović ne želi da komentariše izjave Milene Popović i dodao je da je Oliver Ivanović bio javna ličnost koja je sve svoje stavove iznosila javno, pa i stavove o Marku Đuriću.

“Naša javnost je dovoljno upućena u Oliverove stavove, iza kojih je uvek stajao, kao što su upućeni i u Đurićeve izjave poput one ‘da je glas za Olivera, glas protiv srpskih interesa’. Tako se svakako ne govori o prijatelju, jer mu se na taj način ugrožava život”, kazao je Ivanović.

1 KOMENTAR

Comments are closed.