Aksa donirala vrtiće povodom 25 godina postojanja i za vikend organizovala veliku proslavu rođendana

  0

  Aksa Kids Mega store je donirala posteljinu i igračke u 9 vrtića u Beogradu i u po 1 vrtić u Novom Sadu i Nišu povodom 25. rođendana koji je 15.06. na Novom Beogradu proslavljen uz porodičnu zabavu, veliki broj veselih mališana i roditelja, rođendanske popuste i mini koncert Tijane Dapčević.

  Aksa se na ovaj način zahvaljuje svim porodicama i deci koja su odrasla uz Aksu na divnim trenucima koje su proveli zajedno i raduju se svim budućim.

  Aksa je počela poslovanje daleke 1994. godine kao mala radnja za bebe i decu u naselju Medaković, u Beogradu. Danas posluju u 11 gradova Srbije; u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Kragujevcu, Šapcu, Kruševcu, Zrenjaninu, Novom Pazaru, Pančevu, Subotici i Užicu te u 3 grada u Bosni i Hercegovini – Sarajevo, Banja Luka i Bijeljina. U Srbiji imaju 17, a u Bosni i Hercegovini 3 maloprodajna objekta.

  U Aksi se trude da svojim aktivnostima pozitivno utiču na društveno okruženje, tako što pomažu pojedincima i ustanovama, pre svega posvećenim bebama i deci kojima je pomoć potrebna.

  Povodom proslave 25 godina Akse pokrenut je i društveno odgovoran projekat „Stimulacija zdravog razvoja i masaža“ koji podrazumeva donaciju posteljina i igračaka za 9 vrtića u Beogradu i po jedan vrtić u Novom Sadu i Nišu. U okviru projekta su realizovane donacije za 5 vrtića i organizovana su predavanja za roditelje na temu stimulacije zdravog razvoja i masaže u saradnji sa dr Mirjanom Mićović pedijatrom i dr Danijelom Marjanović defektologom.

  Tokom četvrt veka u ovoj porodičnoj firmi su se trudili da prate inovacije na tržištu dečje opreme, potrebe roditelja i mališana, kako bi im omogućili veselije i prijatnije detinjstvo, a roditeljima pomogli i olakšali najlepšu ulogu u životu.

  Povodom velikog jubileja kupce očekuje popust – 25% na veliki izbor kolica, auto-sedišta, igračaka, odeće, obuće i još mnogo toga. Akcija popusta od 25% u svim Aksa prodavnicama u Beogradu kao i aksa.rs internet prodavnici traje od 15. do 17.06.2019. godine

  Svi koji posete Aksa prodavnice u Beogradu u ovom periodu dobijaju i vaučere Star Land igraonice – http://igraonice.ioi.rs/subs/star-land/ i vaučer za popust od – 20% na prvi mesec školarine u Play Smart školi tenisa – https://www.facebook.com/PlaySmartTennisKids/

  Aksa prodavnice poseduju širok asortiman opreme za bebe, kolica, auto-sedišta, nameštaja, hrane, kozmetike, igračaka, odeće i obuće za decu od rođenja pa do prvih školskih dana kao i edukovano i stručno prodajno osoblje koje pruža savete u svakom trenutku.