“Ako može još 15 dana da ne radi, to bi bilo super…”: Vučić o razgovorima rektorke i studenata

11
Foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da podržava ljubav između rektorke Beogradskog univerziteta Ivanke Popović i studenata Udruženja “Jedan od pet miliona” koji su blokirali Rektorat i da je super što Popović nije 15 dana ušla u svoju kancelariju, preneo je N1.

“Meni da neko ne da 15 dana da uđem u svoj kabinet, ja ne znam kako bih reagovao. Ne damo rektorku ni za šta na svetu, ako može još 15 dana da ne radi, to bi bilo super”, poručio je Vučić novinarima u Njujorku.

Vučić je ocenio i da je Rektorat tokom blokade postao “partijska prćija”.

“Tu su i lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović i lider Dveri Boško Obradović. To su sve studenti”, rekao je Vučić.

11 KOMENTARA

 1. i to kaže čovjek koji za vrijeme radnog vremena uči ruski jezik,čita novine i gleda tv kanale na devet televizora u kancelariji predsjednika,i to ga nije sramota već je još hvali sa tim.prije ovog posla jedini radni staž mu je bio kod Šešelja i Nikolića,dostavaljao gajbe pive i bio potrčko.

 2. To Šćepane! Svaka mu k^o u lažnog cara Šćepana Malog! Naravno kada je u pitanju drugi Mali. Mislim da je i onima sa najsporijim mozgom valjda sada jasno da ova osoba nikada nije bila Predsednik Srbije već samo naslednik predsednika neke nazovi stranke! Najgluplje je što on, koji dana radnog staža nema u bilo kojoj profesiji, proziva ikoga za nerad!?! Pobogu čoveče pa šta misliš da je posao rektora UB nego da rešava pitanja univerziteta i to upravo zbog pritisaka i straha nadležnih kojima su izloženi upravo od poslušnika tvoje stranke i nečasnih tabloida? Iskreno mislim da ova osoba, samozvanac, i ne zna šta je stid jer bi trebao da se pokrije ušima za mnogo toga!

 3. A koliko je sati izgubljeno kada si terao i dovodio ljude iz cele Srbije na tvoje mitinge “podrške” dok si otvarao već otvoreno…

 4. Ovakav cinizam nisam očekivala od mog predsednika!
  Ovog sekunda mi je palo na pamet šta je strašno; neki dan sam čula od mojih drugarica kako je super kupovati u second hand shopu.
  Nemam ništa prtiv, ali suština je da smo doveli svoj mozak dotle da novu robu smatramo za lošu, a iznošenu za fensi.
  Za mene je to strašno!!!

 5. Znaci pravis od tvoje vlade “prciju” da bi prodao studente za jednog “Malog”Videces sta te ceka na izborima.

 6. Da je predsednik ni po jada.I on je dobio izbore na mucku kao i S.N.S.od bivsega pajtasa Nikolica.Koga ima u okruzenju vlade i predsednistva tako i ide Srbiji.NJima nisu u interesu studenti vec penzioneri koji lagano izumiru.

Comments are closed.