“Ako imaju obraza, zastideće se onoga što rade. Spreman sam za razgovor, ali nas ovakva retorika vraća u devedesete”: Krivokapić o srpskim vlastima

1
(BETAPHOTO/European Council/Zucchi Enzo/DS)

(Beta) – Premijer Zdravko Krivokapić rekao je da je u svakom trenutku spreman da razgovara sa zvaničnicima Srbije, ali da nas retorika koja je trenutno aktuelna, vraća u devedesete, preneli su podgorički mediji.

Na pitanje da li je sa premijerkom Srbije Anom Brnabić razgovarao o usvajanju Rezolucije o Srebrenici, Krivokapić je rekao da je sve ovo što se dešava neprimerena priča koja nas vraća u 90.”

“Ja sam spreman za razgovor, nikad nikoga nisam odbio. Ali ovo što se dešava je jedna, pošteno rečeno neprimerena priča koja nas vraća u devedesete, bez ijednog povoda” rekao je Krivokapić na konferenciji za novinare nakon održane Međuvladine konferencije sa Crnom Gorom u Luksemburgu.

“Zamislite da za usvajanje rezolucije, okrivite čoveka koji fizički nije bio u parlamentu i da zaboravite da je parlament usvojio sličnu rezoluciju 2010. godine. Zamislite da vas neko napada a vi se ne branite i tom neodbranom želite da poručite, ono što je govorio i Marko Miljanov: “Kada vas napadaju nemojte odgovarati jer ako imaju obraza zastideće se za ono što rade”, poručio je Krivokapić u Luksemburgu.

d

1 KOMENTAR

  1. Па станите човече, чему чуђење? Па, јесте Ви рекли да Мило и Вучић имају заједничке интересае у Београду на води. Ти интереси нису легални, сигурно. Док год Вам не виде леђа радиће против Вас свим силама, а нису им силе мале. Због тога правите странку, малу али принципијелну, у којој ћете моћи да своје ставове износите без устручавања. Ваша веза са митропилитом Јоаникијем је врло важна и потребна српском и црногорском православном народу. Сви ови који су пошли за Вучићем тешко да имају полчитичку будућност у Црној Гори. Вучић кога искористи тај више није за употребу.

Comments are closed.