Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ukoliko se preporuka Vlade da stariji građani ostaju u kućama ne poštuje, nijedna mera Vlade Srbije neće doneti rezultate, i da „ukoliko bude i dalje bilo ovoliko ljudi na ulicama“ najdrastičnija mera koja će uslediti biće uvođenje policijskog časa.

Brnabić je gostujući na TV Prva izjavila da postoje planovi da se penzionerima pomogne tako što će im se penzije donositi na ruke, da se odloži plaćanje računa bez plaćanja kamate, ali da i oni moraju biti samodisciplinovaniji.

„Bez toga Vlada juri svoj sopstveni rep. Ukoliko se ne poštuje odluka o maksimalnoj kućnoj samoizolaciji, ukoliko penzioneri, stariji ljudi, ne sede kući džaba što smo odložili plaćnje računa bez kamata“, kazala je Brnabić.

Ona je rekla da situaciju sa koronavirusom „možemo da pobedimo svi zajedno i da svako mora da bude odgovoran“, a da ukoliko se nastavi da se ne poštuju preporuke može nastati „italijanski i španski scenario“.

(Beta)

Komentar(1)

  1. Bobby
    17. marta 2020. 08:28

    "Brnabić je gostujući na TV Prva izjavila da postoje planovi da se penzionerima pomogne tako što će im se penzije donositi na ruke, da se odloži plaćanje računa bez plaćanja kamate, ali da i oni moraju biti samodisciplinovaniji. " Донеси више те МЕРЕ ! Све ти је у плановима, а људе хоћеш да затвараш по кућама ! Ово није Немачка, Холанција, Белгија,... ово је Србија ! Овде су људи опљачкани хиперинфлацијом, овде су људи бомбардовани,... и сада треба да седе кући и чекају твоје МЕРЕ ?! Само, ко да преживи и како до твојих МЕРА ?

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.