Ako biste radili 24/7, da li mislite da bi trebalo da imate i neka prava?

  0

  Upravo zbog toga što se bori da svako srce dobije magnezijum iz prirodnih izvora i kao njegov ambasador kontinuirano podiže svest koliko je važno da ga slušamo i pratimo, Mg Mivela će u saradnji sa eminentnim stručnjacima iz kardiologije, nutricionizma i zdravih životnih navika proglasiti Povelju prava srca.

  Kroz istoriju traju borbe za različita prava: na slobodu mišljenja, ravnopravnost, rad, slobodu glasanja, slobodno seksualno opredeljenje… O nekima samo čitamo u medijima, a u nekima aktivno učestvujemo. Međutim, sve nas, za koje god pravo da smo se borili i izvojevali pobede ili pretrpeli poraze, povezuje jedna stvar u kojoj smo sigurno isti – u svima kuca srce.

  Ono nosi svaku emociju, daje snagu i od njega zavisi dokle ćemo se boriti za svoje ciljeve. Da li ste nekada razmišljali o tome koja su prava vašeg srca? Ono nema opciju – kuca za nas 24 sata, sedam dana u nedelji, bez odmora. Jedini koji srcu mogu dati ili oduzeti bilo koje pravo smo mi. Svako od nas – sudije i dželati, pa kako odlučimo.

  Upravo zbog toga što se oduvek bori da svako srce dobije magnezijum iz prirodnih izvora i kao njegov ambasador kontinuirano podiže svest o tome koliko je važno da ga slušamo i pratimo kuda nas vodi, Mg Mivela će u saradnji sa eminentnim stručnjacima iz oblasti kardiologije, nutricionizma i zdravih životnih navika proglasiti Povelju prava srca.

  Pored toga što konzumiranjem 1l Mg Mivele unosite 343mg magnezijuma iz prirodnih izvora, kolika je dnevna potreba organizma za ovim mineralom, svom srcu obezbedite i pravo na zdravu ishranu, pravo na redovnu fizičku aktivnost i preostala od ukupno devet Prava srca koja ćete u narednom periodu moći da otkrijete na instagram i facebook stranici Mg Mivela vode. Nakon što budete otkrili i svom srcu omogućili svako od prava, računamo na vas da zajedno osmislimo i proglasimo i deseto.

  Pratite kuda vas srce vodi, a pratite i društvene mreže Mg Mivela vode kako biste lakše razumeli šta vam poručuje, šta mu prija i kako da zajedno dostignete svaki zacrtan cilj.