Akcijska ponuda za BMW X1 i BMW X2

  0

  Iskoristite posebne pogodnosti za kupovinu modela BMW X1 i BMW X2 koje važe do kraja marta 2020.

  Modeli BMW X1 sDrive 18d iBMW X2 sDrive 18d dostupni su sa popustom do 6.380€ u zavisnosti od paketa opreme, a u ponudi su i atraktivni uslovi finansiranja.

  • Model BMW X1 sDrive 18d u xLine paketu dostupan je po ceni od 34.990€, puna cena ovog modela iznosi 41.308€.
  • Model BMW X1 sDrive 18d u M paketu dostupan je po ceni od 35.990€, puna cena ovog modela iznosi 42.372€.
  • Model BMW X2 sDrive 18d u M paketu dostupan je po ceni od 36.990€, puna cena ovog modela iznosi 43.266€.

  BMW X1 i X2 su pravi predstavnici BMW game koji će vas impresionirati svojim izgledom i svakim detaljem. U enterijeru, elegancija i prostranost odgovaraju svestranosti u svakom smislu, dok ih inovativne BMW tehnologije i izuzetna upravljivost izdvajaju od ostalih predstavnika iz njihove klase.

  Dodatna oprema BMW X1 i BMW X2 modela u M paketu uključuje M kožni volan, M Sportsko vešanje, M aerodinamički paket, sportska sedišta za vozača i suvozača, dvozonsku automatsku klimu, parking asistent, kameru za vožnju unazad i parking senzore napred i pozadi, automatski osmostepeni “Steptronic” menjač, aluminijumske M Double Spoke felne, LED farove i veliki ekran od 8,8 inča.

  BMW X1 18d u xLine paketu opreme kao dodatnu opremu ima aluminijumske felne Y-Spoke od 18 inča, automatski osmostepeni Steptronic menjač, kameru za vožnju unazad, LED farove i svetla za maglu, parking asistent, senzore i napred i pozadi, tempomat, automatski dvozonski klima uređaj i veliki ekran od 8,8 inča.

  Upoznajte se bolje sa ponudama, zakažite test vožnju ili kontaktirajte najbliži BMW prodajni salon i zatražite ponudu za svoj budući BMW iz X porodice. Više informacija na www.bmw.rs