Akademik Dušan Teodorović o spekulacijama da osniva stranku sa Nikolom Kojom: “Ne, to nije tačna informacija”

Glumac i akademik objavili su istu fotorgafiju na svojim Tviter nalazima kako sede za istim stolom u društvu sa istom porukom "Samoodobrana", zbog čega su se pojavile spekulacije da bi mogli da osnuju stranku sa tim nazivom

0
Foto: Medija centar Beograd, printscreen N1

Glumac Nikola Kojo i akademik Dušan Teodorović objavili su istu fotografiju na svojim Tviter nalozima sa istom porukom, zbog čega su njihovi pratioci, sudeći prema komentarima, posumnjali da osnivaju novu političku stranku.

Fotografija na kojoj glumac i akademik sede za istim stolom u društvu, među kojem su i karikaturista Dušan Petričić i arhitekta Dragoljub Bakić, medijima je bio povod da prenesu spekulacije o mogućnosti osnivanja nove političke opcije.

Iznad fotografije, Kojo i Teodorović su napisali “Samoodobrana” što bi, kako prenose mediji, moglo da ukazuje na naziv političke organizacije za koju se sumnja da bi mogli da je osnuju.

Na pitanje Nedeljnika da li ima istine u ovim navodima, akademik Teodorović je kratko rekao: “Ne, to nije tačna informacija”.

Ni Nikolo Kojo nije bio rečitiji. On u izjavi za “Blic” nije hteo ni da potvrdi, ni da demantuje glasine o osnivanju političkog pokreta i šta bi moglo da se krije iza postavljanja pomenute fotografije.