Advokat Milene Radulović i Ive Ilinčić: “Nijedna od četiri devojke koje zastupam nije povukla prijavu protiv Mike Aleksića…”

0
Printscreen/YouTube/K1 Televizija

(Beta) – Advokat Jugoslav Tintor izjavio je danas da nijedna od četiri devojke koje zastupa nije povukla prijavu protiv nastavnika škole glume Miroslava Aleksića koji se tereti za silovanja i seksualna zlostavljanja.

Tintor, koji zastupa glumice Milenu Radulović i Ivu Ilinčić, i dve devojke koje su želele da ostanu anonimne, od kojih je jedna maloletna, izjavio je za TV Prva da ne zna da li je tačno da je jedna od devojaka koje Aleksića optužuju za seksualno zlostavljanje povukla prijavu, kako su neki mediji objavili.

On je rekao da očekuje da se do kraja ove nedelje završi saslušanje žrtava i svedoka, kao i da će u jednom trenutku žrtve “morati da se suoče” sa Aleksićem, i da za sada nema potrebe da se okrivljeni pojavljuje u postupku.

Prema njegovim rečima “nema dileme” da optužbe za silovanje i seksualno uznemiravanje “mogu da se dokazuju na osnovu raspoloživih dokaza”.

“Iskaz žrtve potpuno je ravnopravan sa nekim drugim dokazom”, kazao je Tintor.

On je povodom izveštavanja o ovom slučaju rekao da neko određenim medijima prosleđuje informacije, navodeći da je “odbrana u jednom trenutku tražila izuzeće tužioca, a određeni portal je to objavio nakon sedam minuta”.

Prema navodima medija, od trenutka kada je vlasnik škole glume Miroslav Aleksić uhapšen zbog sumnje da je silovao i seksualno uznemiravao šest učenica, još 20 devojaka je podnelo prijave policiji, tvrdeći da su i one žrtve.

SPECIJALNO IZDANJE NEDELJNIKA NA SVIM KIOSCIMA: Hrabro i potresno svedočenje Milene i drugih devojaka o sistematskom zločinu kakav Beograd ne pamti. Cela priča o zlostavljanju, manipulaciji i prevari “vrsnog pedagoga” Miroslava Aleksića…

SVI ČITAOCI NA POKLON DOBIJAJU I KNJIGU O JOVANKI BROZ