Advokat: “Marija i Marko Milošević odustali od tužbe protiv protiv produkcije serije ‘Porodica'”

0
Printscreen/YouTube/Azra Redžić Radulović

Marija i Marko Milošević su odustali od tužbe protiv produkcije “Firefly” koja je realizovala seriju “Porodica”, rekao je njihov advokat Dragljub Tomašević.

Mediji su ranije preneli da su deca Slobodana Miloševića poslali opomenu pred tužbu kako su ranije preneli mediji, putem svog advokata poslali opomenu pred tužbu produkciji “Firefly” i tražili hitno obustavljanje realizovanje serije “Porodica”.

“U ovoj fazi u koju su došli na kraju neće da tuže nikog. Dali smo obrazloženje zbog čega ne treba da se snima, a potom emituje ta serija. Mi tu seriju gledamo da je snimljena iz negativnog aspekta. Ko god mislio da se radi o umetničkom dojmu, to je zapravo jedan fijasko, tačnije ništa ne valja”, rekao je advokat Tomašević, a prenosi Blic.

“Mi nećemo sada da ispravljamo, kada je sve otišlo u etar, da ispravljamo krive Drine i remetiti, da utičemo na nečiju umetničku slobodu. To je poslednja odluka koju imam od porodice. Nećemo se tim sudskim procesima baviti, neka sud javnosti kaže svoje mišljenje”, dodao je on.