Ako ste glumac ili glumica, dolazite iz Srbije i dobro govorite srpski jezik evo oglasa za novi posao u struci. I to kakav. Dobijete ulogu i odete na set, a tamo Adam Sendler, Boban Marjanović i sve to u organizaciji Netfliksa – „Not to bad“…

Naime, na društvenoj mreži Linkedin pojavio se oglas u kom se traže tri osobe koje tečno govore srpski jezik, za uloge u novom Netfilksovom filmu sa Adamom Sendlerom i Bobanom Marjanovićem, prenosi N1.

Kako se navodi u oglasu, film se snima u Filadelfiji i Sendler glumi skauta Filadelfije 76ersa u potrazi za košarkašem u Srbiji.

Igrača bi, kako se navodi, trebalo da igra srpska NBA zvezda Boban Marjanović, a traže se glumci koji tečno govore srpski jezik, za uloge njegove supruge, sina i radnika obezbeđenja.

Za ulogu Bobijeve supruge traži se glumica starosti od 40 do 45 godina, za ulogu radnika obezbeđenja glumac starosti od 30 do 50 godina, viši od 180 cm, a za ulogu sina tinejdžer uzrasta od 15 do 19 godina.

Kompanija Netfliks ranije je saopštila da će Sendler u filmu „Hustle“ Džeremaje Zagara, igrati košarkaškog skauta koji nepravedno dobija otkaz nakon što otkrije talentovanog igrača u inostranstvu. Skaut odlučuje da dovede igrača u Ameriku kako bi dokazao da obojica imaju ono što je potrebno za uspeh u NBA ligi.

Zanimljivo je i da je koproducent filma kompanija „SpringHill Entertainment“ jednog od najboljih košarkaša na svetu Lebrona Džejmsa.

https://www.nstore.rs/product/elektronsko-pdf-izdanje-nedeljnika-br-453-od-17-septembra/
https://www.nstore.rs/product/godisnja-pretplata-na-magazin-nedeljnik/
https://www.nstore.rs/product/nedeljnik-pretplata-na-elektronsko-izdanje-za-inostranstvo/

Komentar(1)

  1. Lektor
    20. септембар 2020. 21:23

    Ne pise se "Not to bad" vec "Not too bad"

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.