(Beta) – Lider Gradjanskog pokreta URA Dritan Abazović je danas izjavio da je vlasnik firme za trgovinu građevinskim materijalom „Cerovo“ Goran Đurović bio „odličan kandidat za ministra odbrane“ Crne Gore.

Djurović koji važi za biznismena bliskog URA, u petak je izjavio je prihvatio da bude ministar odbrane, ali da ga je mandatar Zdravko Krivokapić desetak minuta pre jučerašnje konferencije za medije na kojoj je predstavio kandidate za članove nove vlade, obavestio da „mora“ za to mesto da predloži profesorku Oliveru Injac što je za medije bilo iznenadjenje.

Djurović je naveo da njegove tvrdnje o tome da je bio predložen za kandidata za ministra, može potvrditi Abazović koji je bio na sastanku kada ga je „Krivokapić ubedjivao“ da prihvati taj resor.

Abazović je danas na Tviteru napisao da je Đurović „vrhunski menadžer, humanista, pacifisti, čovek velikog znanja s velikim osećajem za razumevanje drugih“ što su „karakteristike ljudi najviše potrebnih Crnoj Gori“.

Abazović, koji je kandidat za potpredsednika buduće vlade, ipak je čestitao profesorki Injac kandidaturu za ministarku odbrane, navodeći da mu je njen profesionalni rad dobro poznat, te očekuje da će imati „uspešnu i blagotvornu saradnju“.

Vodja URA je ponovio da je najvažnije da se „demontira korumpirani režim“ i da počne rad „u interesu svih građana Crne Gore“.

Nva vlada bi trebalo da bude izabrana u utorak, 2. decembra.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.